2016 m. kovo 22 d., antradienis

UAB „Vilniaus betono gaminiai“ kviečia susitikti kasmetinėse statybų ir žemės ūkio parodose



UAB „Vilniaus betono gaminiai“ kaip ir kasmet žada dalyvauti trijose statybų ir remonto, interjero, apdailos medžiagų, baldų bei žemės ūkio parodose. Pirmoji paroda „Namų Pasaulis 2016“ įvyks jau kovo 17 – 21 dienomis Kaune, Žalgirio arenoje. Mūsų stendo nr. 6.2 (0 a. salė). Ką pasėsi paviljonas Nr. 3.


Antroji paroda „Ką pasėsi... 2016“, duris atvers Kaune, Aleksandro Stulginskio universitete kovo 31 – balandžio 2 dienomis. Na, o trečioji paroda „Resta 2016“ įvyks Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, balandžio 27 – 30 dienomis.



UAB „Vilniaus betono gaminiai“ yra nuolatiniai šių parodų dalyviai ir kiekvienais metais pristato naujus savo produkcijos gaminius, idėjas bei įvairius statybinius sprendimus. Šiais metais parodos metu bus pristatoma visiška naujovė Lietuvoje, tai akustinė siena S25, kurios garso izoliacija 58 dB. Taip pat bus pristatomi įdiegti klojiniai P25, ventiliaciniai blokeliai VB – 2 ir kolonų blokeliai KL – 28. Lankytojai galės susipažinti su naujais HAUS produkcijos gaminiais ir sužinoti daugiau apie šios produkcijos panaudojimo būdus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą